ÇKA OFROJMË

01

KARROSERI DHE NGJYROSJE PROFESIONALE

Riparoni dhe ngjyrosni veturën përmes
metodave bash kohore dhe te garantuara.

02

FOLJE PËR NDRYSHIM
TE JASHTËM

Ndryshojeni ngjyrën e veturës suaj përmes foljes sa here qe ju te doni.

03

POLIRIMI
I VETURËS

Kthejeni shkëlqimin e jashtëm te veturës suaj përmes polirit profesional.

BESUESHMËRI, TRADITE DHE CILËSI.

07

AUTOXHELALI

AutoXhelali është themeluar ne vitin 1978 dhe qe nga atëherë ka ofruar shërbime profesionale ne fushën e automobilizmit.

READ MORE

+377 45 355 624